Osmose

Geniet van zuiver, gefilterd en geremineraliseerd drinkwater rechtstreeks uit uw kraan!

Actieve filters

 2
Out of stock
Filters

Huishoudelijke Osmose Cosmo met remineralisatie

03-F024
€ 399,00
Dankzij zijn eigenschappen produceert ons Cosmo leidingwaterzuiveringssysteem kwaliteitsvol gemineraliseerd drinkwater dat aangepast is aan uw behoeften. Met zijn filterpatronen (K5, K7M, K2) en membraan (M) verwijdert dit waterfiltratiesysteem alle onzuiverheden, met inbegrip van chloor, lood, bacteriën en virussen.
 2
Available
Filterpatronen

Filterpatronen voor osmose Cosmo (K5-K7M-K2)

03-C001
€ 91,00
Set van 3 vervangingsfilters voor het Cosmo (Morion) osmose K5   Vervangingsfilter voor primaire zuivering van water. Hiermee verwijdert u sediment deeltjes zoals zand en roest. Hiermee beschermt u ook de andere stadia van filtratie. K7M   Vervangende cartridge voor water conditioning en mineralisatie. Verrijkt met mineralen, die verbeteren de smaak en...
Available
Filterpatronen

Membraan voor osmose Cosmo (M) - RO-50S

03-E035
€ 176,00
Vervangingsfilter membraan (model RO-50S) voor het Cosmo (Morion) osmose systeem, voor alle verontreinigingen stoffen, met inbegrip van cysten, bacteriën en virussen.  Het verwijdert ook hardheid van het water van niveau 1.
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om u een nog betere gebruikerservaring te bieden.