Doseerpompen

Ontdek de doseersystemen die uw leidingen zullen beschermen tegen kalkaanslag en corrosie om de levensduur van uw sanitaire installatie te verlengen!

Actieve filters

 2
Available
Doseerpompen

ZeroCal Plant - Antikalk-doseerpomp

01-507700
€ 326,99
ZeroCal Plant is een doseerpomp die kalkaanslag en corrosie in uw sanitaire installatie (warm of koud watercircuit) bestrijdt. Dit doseersysteem, dat na de watermeter wordt geïnstalleerd, zal uw leidingen beschermen en een volledig rendement van de boiler, de wasmachine en de vaatwasser mogelijk maken. Opmerking: De eerste navulling van ZeroCal Dose...
Available
Doseerpompen

Pack - 4x ZeroCal Dose (500 ml)

01.701910
€ 96,80
Deze pack bevat 4 navullingen van anti-kalk product voor ZeroCal Plant doseerpomp. ZeroCal behoudt de efficiëntie van de installatie en bespaart energie, elektriciteit en onderhoudsrekeningen. Elke navulling van ZeroCal DOSE gaat tot 4 maanden mee.
Available
Doseerpompen

Pacchetto - BravoMix

56022054
€ 774,40
Met de Pacchetto BravoMix heeft u de mogelijkheid om uw sanitaire installatie effectief te beschermen tegen kalkaanslag en corrosie, maar ook tegen vuil- of roestdeeltjes. Bovendien zorgen de aanwezige kits voor een snelle en eenvoudige installatie.   Het BravoMix-pakket bevat: - de Easy Kit: een multifunctioneel apparaat om de installatie van Acqua...
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om u een nog betere gebruikerservaring te bieden.