Nieuwe producten

 2
Available
Waterfilterkannen

Waterfilterkan Sio

03-B032
€ 19,00
Het schuifdeksel vergemakkelijkt het vullen van de trechter en beschermt deze tegen stof. Het filter is ook uitgerust met een mechanische teller die u herinnert wanneer tijd is voor de vervanging van de cartridge. Zuivert 2.8L.
 2
Available
€ 19,00
De Waterfilterkan verbetert de smaak en geur van uw drinkwater door schadelijke stoffen in leidingwater aanzienlijk te verminderen. Uitgerust met een opklapbaar deksel dat gemakkelijk te vullen is. Het compacte formaat maakt opslag in de koelkastdeur mogelijk. Alle onderdelen zijn gemaakt van materialen van voedingskwaliteit en bevatten geen bisfenol A.
 2
Available
Home

Valinox Mini

03-D013
€ 339,00
In een compacte roestvrijstalen behuizing houdt het Valinox filter onzuiverheden vast. Het Valinox assortiment filters maakt het mogelijk om onzuiverheden die in het water aanwezig zijn zoals roest, slib, zand, actief chloor, zware metalen en pesticiden vast te houden. Valinox-filters zorgen er niet alleen voor dat u kunt genieten van drinkwater, maar ook...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om u een nog betere gebruikerservaring te bieden.