Compact Trio

In Stock
€ 581,00
Inclusief belasting

Het Compact Trio behandelingssysteem maakt het mogelijk om regenwater te gebruiken voor het hele huis in plaats van stadswater*, behalve voor het drinken, bereiden en afwassen.

*IN HET HUIS

• Geschikt voor toiletten en wasmachines

*IN DE TUIN

• Watervoorziening van het irrigatiesysteem

• Besproeiing van de tuin en de groentetuin

• Reinigen van voertuigen

Afmetingen structuur: 620 x 730 x 220 mm

Afmeting van filterelementen: 20"

Inlaat aansluiting: 1"

Uitlaat aansluiting: 1"

Max. druk: 8 bar

Debiet: 2,8 m³/u

Max. gebruikstemperatuur: 30° Celsius

Ondersteuning: roestvij staal

Montagesleutel: inbegrepen

ONZE TECHNOLOGIE

AQUALEN : vermindert zware metalen zoals koper, lood, ijzer, kwik en radioactieve isotopen. Dankzij de hydrofiele eigenschappen vergemakkelijkt de Aqualen-vezel de stroming van water door de patroon en verhoogt zo de efficiëntie van de zuivering.

DFS (Dynamische vastzetting van zilver): Om de verspreiding van bacteriën veilig en effectief te behandelen, worden de actieve zilverionen gefixeerd op de Aqualen-vezels, waardoor ze bescherming bieden tegen micro-organismen. Dit gebruik van zilver gaat samen met Europese veiligheidsnormen.

CFB (CarbFiber Block): is een technologie die wordt gebruikt bij de productie van koolstofblokpatronen met Aqualenvezels. Cartridges die deze technologie gebruiken, zijn efficiënter en gaan langer mee, zelfs in zwaar vervuild water.

03-BB20-Trio

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om u een nog betere gebruikerservaring te bieden.